Wat valt er te beleven in Roeselare ?

U komt naar Het Kunstuur in Roeselare en wil ook iets anders beleven?

Hieronder kan u onze tips vinden.

Speciale arrangementen voor groepen in de groepsbrochure van de stad Roeselare.

 

Het Kunstuur Roeselare

KOERS Museum van de wielersport

Verwacht je in KOERS aan een interactieve rit door de geschiedenis van de fiets en het wielrennen, met op het parcours heel wat uitzonderlijke trofeeën, een Service Course volgestouwd met koersfietsen, getuigenissen van fietsfanaten, beklijvende actiebeelden en een regenboog van wielercollectiestukken.

Meer info.

Brouwerij RODENBACH

Tijdens een bezoek aan de brouwerij valt er voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven. Beleef samen met je vrienden, familie of collega's een onvergetelijke dag bij Rodenbach. Wil je met jouw groep of bedrijf een bezoek komen brengen? Bestel dan een groepsticket.

Meer info.

HORECA arrangement

Je kan er een (h)eerlijke deal scoren door in de zaak van je keuze je toegangsticket van je bezoek aan Het Kunstuur te tonen. Een gratis koffie na de lunch of een heerlijk dessertje? Het is allemaal mogelijk!

Meer info.

SHOPPING

Shoppen in Roeselare is een geweldige ervaring voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste mode, trendy accessoires en unieke geschenken. Kom gezellig winkelen en laat je verrassen door de toffe winkels en heerlijke horecazaken.

Meer info.

VRIJETIJDSPAS

Tickets met vrijetijdspas zijn enkel te bekomen aan de balie van het Vrijetijdspunt (Polenplein 15 Roeselare, vrijetijd@roeselare.be, tel. 051 26 24 00)

Meer info.

Nog meer info over wat er te beleven valt in Roeselare ?