Wat valt er te beleven in Roeselare ?

U komt naar Het Kunstuur in Roeselare en wil ook iets anders beleven?

Hieronder kan u onze tips vinden. Kijk ook naar de reportage van Focus WTV.

Speciale arrangementen voor groepen in de groepsbrochure van de stad Roeselare.

 

Het Kunstuur Roeselare

KOERS Museum van de wielersport

KOERS is de schatkamer van het internationale wielrennen. Verwacht je in dit unieke en interactieve museum aan een spannende rit door de geschiedenis van de fiets en het wielrennen, met op het parcours heel wat uitzonderlijke trofeeën, historische en ultramoderne koersfietsen, beklijvende actiebeelden en getuigenissen. Op wandelafstand van Het Kunstuur!

Meer info.

Brouwerij RODENBACH

Roeselare draagt met trots de titel van ‘Rodenbachstad’. Een naam die verwijst naar de invloedrijke familie Rodenbach, maar uiteraard ook naar het wereldberoemde roodbruine bier. Al meer dan 200 jaar wordt het dorstlessende bier gebrouwen in de historische brouwerij in de Spanjestraat. Ontdek deze beschermde site, een industrieel-archeologisch pareltje waar je het vakmanschap van Rodenbach met eigen ogen kan zien én proeven natuurlijk.

Meer info.

HORECA arrangement

Bezoekers aan Het Kunstuur kunnen in Roeselare een (h)eerlijke deal scoren door bij heel wat Roeselaarse bars of restaurants. Toon je toegangsticket van je bezoek aan Het Kunstuur en ontvang bijvoorbeeld een gratis koffie na de lunch of een heerlijk dessertje. Geen zin in file of maak je er graag een weekendje Roeselare van? Laat je dan verwennen met een arrangement in één van de deelnemende hotels!

Meer info.

SHOPPING

Lekker winkelen? Da’s even Roeselare! Ben je een echte stijlkoningin op zoek naar de nieuwste trends? Haal je je hart op bij de leukste design- en interieurwinkels? Of wil je graag Roeselaarse smaakmakers ontdekken? In Roeselare kan het allemaal. Als shoppingstad staat Roeselare garant voor kwaliteit, een aantrekkelijke mix van internationale ketens én unieke boetieks en bovenal vriendelijke handelaars die het verschil maken.

Meer info.

Ontdek alles wat te beleven valt in Roeselare op visitroeselare.be!