vzw Horizont

header

Horizont vzw biedt betaalbare, zinvolle vrijetijdsbesteding onder de vorm van vakanties en van daguitstappen aan voor iedereen die er behoefte aan heeft en die niet over de nodige middelen beschikt. Door de 3 deelwerkingen van Horizont vzw garanderen we dat iedereen op maat geholpen wordt.

Rap op Stap verwelkomt mensen met een klein budget. We helpen met het uitzoeken van een uitstap, vakantie of vrije tijd in het algemeen voor groot en klein. Ook geven we praktische tips en bekijken we samen hoe je de kosten kan betalen. We vinden het belangrijk dat je een leuke tijd beleeft! 

Wij organiseren jaarlijks een 10 tal Themavakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Voor sociale organisaties die werken met mensen met een beperkt budget, bieden we Reispakketten aan. Sociale organisaties die zoeken naar een reis op maat van hun groep, maar niet de tijd hebben om dit helemaal zelf te organiseren, kunnen bij ons terecht. Horizont luistert naar hun vakantiewensen en maakt een Reispakket op maat. Zo genieten zij zonder zorgen van een betaalbare vakantie naar binnen- en buitenland.

Meer informatie is te vinden op onze website www.horizontvzw.be.