Wat valt er te beleven in Hasselt ?

 

U komt naar Het Kunstuur in Hasselt en wil ook iets anders beleven?

Hieronder kan u onze tips vinden.

Het Kunstuur Hasselt

Modemuseum Hasselt

Modemuseum Hasselt verbindt mode en mensen. Het koestert en valoriseert mode en modeverhalen van vroeger en nu, om jong en oud nieuwe perspectieven te bieden op kleding, zichzelf en de wereld.

Meer info over het Modemuseum Hasselt

Jenevermuseum Hasselt

Een bezoek aan het Jenevermuseum zet je zintuigen op scherp: je ziet, hoort én beleeft de passie voor het eeuwenoud, maar springlevend jenevererfgoed met geurinstallaties, filmpjes, geluidsfragmenten en, niet te vergeten, een uitgebreide collectie. 

Meer info over het Jenevermuseum Hasselt

Japanse tuin

De Japanse Tuin van Hasselt is met zijn twee en een halve hectare de grootste Oosterse tuin van Europa, ontstaan uit de vriendschapsband tussen Hasselt en z'n zusterstad ltami in Japan.

Meer info over de Japanse tuin 

Shoppen in Hasselt

Shoppingliefhebbers halen hun hartje op in Hasselt. Een ideale mix van bekende merken en authentieke, heerlijk eigenzinnige Hasseltse adresjes met een uniek winkelaanbod die tegemoet komt aan ieders stijl, smaak en budget.

Meer info over de shoppen in Hasselt 

Culinair Hasselt

Dat Hasselt een smaakmaker is, bewijzen de vele gezellige restaurantjes en terrasjes die de stad rijk is. Van gastronomisch tafelen tot hippe cocktailbars: aan keuze geen gebrek.

Meer info over de restaurants in Hasselt 

Nog meer info over wat er te beleven valt in Hasselt?

 

Alles wat er in Hasselt te beleven valt vindt u terug op de website van Visit Hasselt.